Advies van Knauf

ADVIES VAN KNAUF

De helderheidsindex

De helderheidsindex is een technische parameter die de helderheid en het weerkaatsingsvermogen van een kleur beschrijft. Deze helderheidsindex wordt aangeduid met de letter H en varieert tussen 0 en 100. Hoe lager de waarde, hoe donkerder de kleur; hoe hoger de waarde, hoe lichter. Zo komt de waarde 0 overeen  met zuiver zwart, en 100 met zuiver wit.

Meer info

Knauf Fassadol TSR

KNAUF FASSADOL TSR is een gevelverf voor buitenpleisters, waaronder het gevelisolatiesysteem Knauf B1. Deze verf biedt een bredere kleurenwaaier aan dankzij de TSR “Total Solar Reflection”  technologie.

Meer Info

Welk sierpleister voor mijn gevelisolatiesysteem ?

Knauf biedt verschillende sierpleisters aan, met elk zijn eigen voordelen en kenmerken. Er bestaan synthetische pleisters en minerale pleisters. Dit artikel heeft tot doel om u het verschil tussen deze twee pleistertypes beter uit te leggen. Organisch of mineraal, welk Knauf sierpleister kiezen op de Knauf gevelisolatiesystemen ?

Meer info

Gevelpleisters op metselwerk: welke opbouw voor de plintzone?

Bij de toepassing van een pleister op metselwerk (bestaand of nieuw) krijgen we regelmatig de vraag over de mogelijkheden in plintbereik, en welke de aandachtspunten zijn voor de correcte realisatie van de plintafwerking.

Meer info
Knauf maakt gebruik van cookies om u de meest relevante informatie te bieden in functie van uw noden
Meer info Ik aanvaard