SupraCem Pro, een veelzijdig pleister voor gevelisolatie

SupraCem Pro, een veelzijdig pleister voor gevelisolatie

Geen risico met het pleister voor gevelisolatie SupraCem PRO! Dankzij de lange vezels in het product biedt het pleister SupraCem PRO een extreem hoge weerstand en een barstvrij resultaat! De SupraCem PRO kan op elk niveau toegepast worden; van de sokkel tot de top van de gevel, van de verlijming tot de afwerking, zowel in renovatie als in nieuwbouw: de SupraCem PRO is het veelzijdige pleister bit uitstek.

packaging supracem pro.jpg

Een brede waaier aan toepassingen

Het is mogelijk om de volledige gevel uit te werken met de SupraCem PRO; het is dus de ideale oplossing om het aantal producten op de werf sterk te beperken. Het product komt aan bod bij iedere stap van de uitvoering van gevelisolatie. Het kan gebruikt worden als lijmmortel voor de plaatsing van de isolatiepanelen (in EPS of in rotswol) of als wapeningsmortel voor de basisbepleistering. De afwerking kan ook rechtstreeks met dit pleister aangebracht worden (en kan ook getint worden volgens de Classic kleurenkaart).

 

Geschikt voor herstellingen

Het is eveneens perfect geschikt als renovatiemortel, dankzij het doeltreffend overbruggen van eventuele barsten. Het vervult de hoogste eisen wat betreft de herstelling en egalisatie van bestaande oppervlakken.

 

Technologie voor een optimale bescherming

De bijzonder lange vezels zorgen ervoor dat de SupraCem PRO een hoge trek-, schok- en drukweerstand biedt. Deze worden in het bindmiddel bijgevoegd met een zeer robuust pleister als resultaat.

Fibre supracem.jpg

Natuurwit of getint

De SupraCem PRO is van witte kleur (referentie 104). Het pleister kan echter ook in de massa getint worden en is beschikbaar in vele verschillende kleuren van onze Classic kleurenkaart. Maak uw persoonlijke keuze dankzij onze tool Kleuren en Afwerkingen.

Couleur Supracem.jpg

Een unieke afwerking

Geef structuur aan de afwerking naargelang uw wensen. Zoals u in de 3 voorbeelden hieronder kunt vaststellen, zijn er dankzij de SupraCem PRO geen limieten meer voor de afwerking van uw gevel.

Supracem pro afwerking
Supracem pro afwerking
Supracem pro afwerking

Wilt u meer weten over gevels?

Raadpleeg al onze artikels in de rubriek "Advies".

Meer lezen