STEEDS DE JUISTE KLEURKEUZE VOOR DE GEVEL

Knauf presenteert SKAP + ColorMix. De uitstraling van de gevel wordt in grote mate bepaald door de kleur. Als specialist in onder andere gevelpleister presenteert Knauf de SKAP Vogue, een compilatie van de 40 meest succesvolle kleuren voor de decoratieve pleister SKAP. Voor kleinere hoeveelheden, bijbestellingen of kleurpreparaties op de werf is er de Knauf ColorMix. Het gebrevetteerd systeem dat de vakman toelaat om in een mum van tijd de gevel perfect in de juiste kleur te zetten.

 

De decoratieve sierpleister Knauf SKAP (1,5 mm) is al jaren een vaste partner voor aannemers in projecten waar kwaliteit en esthetiek centraal staan. De gebruiksklare siliconeharspleister SKAP komt nu met het nieuwe SKAP Vogue kleurenpalet, met de 40 meest succesvolle kleurtinten. De kleurenkaart SKAP Vogue werd ontwikkeld om de vakman beter te ondersteunen in zijn adviesfunctie op het vlak van gevelkleuren en is op voorraad bij de handel om de werf nog sneller rond te krijgen. Dit in combinatie met het gepatenteerd inkleuringsysteem ColorMix, dat zorgt voor meer flexibiliteit en kostenefficiëntie op het vlak van gevelbezetting.

Met het ColorMix kleuringssysteem kan de vakman direct op de werf aan de slag. Dit kleurstofconcentraat in de vorm van een injectiespuit maakt het handmatig inkleuren van het sierpleister Knauf SKAP of de primer Knauf PG 2 mogelijk. Alle tinten uit de Knauf SKAP Vogue kleurenwaaier kunt u zonder risico aanmaken door 1 of 3 spuiten, naargelang de kleurintensiteit, te mengen met SKAP standaard wit. Snel uitgevoerd, geen materiaalverlies meer en altijd exact dezelfde kleur. Alle SKAP Vogue kleurspuiten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de gespecialiseerde handel.

 

Voordelen

- Zeer snelle en eenvoudige verwerking
- Een vernieuwend alternatief voor kleurmengmachines
- Dagelijks leverbaar vanuit onze stock
- Vergeet overschotten van gekleurde sierpleister
- Top 40 kleuren op smaak van de klant
- Gunstig geprijsd
- De perfecte tool voor professioneel kleuradvies inzake buitenbepleistering
- Bespaar tijd tijdens het kleuren van pleister

Skap + Color Mix in 40 seconden!

Slechts 40 sec. nodig om een emmer SKAP te kleuren met het opzetstuk Knauf Mixer. SKAP Vogue is verkijgbaar in 40 trendy en warme kleuren.